News Carom Billiard

 

Carom Billiard - 3-Cushion - World Cup - Matosinhos (POR)

Dani Sánchez-Frédéric Caudron: topaffiche

Posted by on July 3, 2011

Dani Sánchez-Frédéric Caudron: topaffiche

© Kozoom foto
Dani Sánchez ontmoet vanmiddag na een simpele zege Frédéric Caudron in de finale.

Pas op voor deze Koreaan, voorspelde Frédéric Caudron, die net zijn halve finale tegen Dick Jaspers had gewonnen. Hij bedoelde Jae Ho Cho, voorlopig de nummer 21 op de wereldranglijst, maar na vandaag ongetwijfeld een snelle stijger. Jae Ho Cho stond tegenover Dani Sánchez voor de tweede finaleplaats, maar was kansloos: 15-4, 15-12, 15-8.

Dani Sánchez lijkt weer in de winning mood na een voor hem teleurstellend Crystal Kelly toernooi. Hij verdedigt over een kleine twee weken zijn wereldtitel in Lima en is weer geïnspireerd door een paar nieuwe ontwikkelingen in zijn carrière.

Twee weken geleden vertelde hij nog dat een nieuw contract voor FC Porto nog niet zeker is, dit weekend maakte hij een nieuwe overeenkomst bekend met het team waarvoor hij al jarenlang speelt. Semih Sayginer zal waarschijnlijk niet meer voor Porto spelen. ,,Het is nog een verrassing wie er wel komt als buitenlandse speler’’, zei Sánchez vanmiddag.

Jae Ho Cho is een coming-man aan het firmament in Korea, hoewel hij daar al langer één van de toppers is. Dit jaar won hij drie nationale ranking toernooien, waardoor hij nu de nummer één is van zijn land.

Frédéric Caudron: ,,Ik weet dat hij vorig jaar zomer een toernooi heeft gewonnen met Torbjörn Blomdahl en Dani Sánchez en een algemeen gemiddelde had van 2.140. Hij is geen kleine jongen, maar alle Koreanen die hier komen zijn gevaarlijk als ze in grote vorm zijn.’’

Dani Sánchez speelde vandaag de laatste van de Aziaten uit het toernooi zonder ook maar een moment te worden bedreigd. Hij won met 3-0 in sets en mag zich nu voorbereiden op de finalepartij.

Vanmiddag om 17.00 uur kan de organisator van de Worldcup een topaffiche presenteren: Frédéric Caudron tegen Dani Sánchez. De wereldkampioen - en als Caudron de finale zou winnen – tegen de nieuwe nummer één van de wereld.

Back to All News

My Comments

Be the first to post a comment

Post new comment

Log in or register now to leave a comment

Forgot your password?

Don’t have an account yet?

Sign up now for free to post comments, add your photos, partipate in our forums and receive exclusive Newsletter.

Then you can get a Premium Pass for a full Live and Video access.

Join Kozoom