Topfavoriet Jérémy Bury tegen outsider Adrien Tachoire

11-06-2021

Gepubliceerd door frits bakker

© © Kozoom
Jérémy Bury, de Franse nummer, speelt in de finale tegen de nummer 10 Adrien Tachoire

ANDERNOS - De halve finales van de 3B Masters zijn gewonnen door Jérémy Bury en Adrien Tachoire. Deze twee spelers betwisten de toernooiwinst in de finale, die vanavond laat op een Franse zender wordt uitgezonden.

De eerste halve finale ging tussen Jérémy Bury en Mikaël Devogelaere. Het spelniveau lag ver beneden hun gebruikelijke niveau, afwisselend wonnen de twee spelers drie sets. In de laatste en beslissende set wist de favoriet en Franse nummer 1, Jérémy Bury, de winst te pakken.
Halve finale Jérémy Bury/Mikaël Devogelaere 4-3.
Jérémy Bury: 4 sets gewonnen, gemiddelde 1.204.
Mikaël Devogelaere: 3 sets gewonnen, gemiddelde 0.938

De tweede halve finale was veel sneller. De twee hoofdrolspelers Adrien Tachoire en Cédric Melnytschenko gebruikten veel minder de toegestane 35 seconden. De Albert speler Melnytschenko nam in het begin van de wedstrijd de leiding met 2-1, voordat Tachoire in een razend tempo drie opeenvolgende sets pakte in 5, 3 en 6 beurten, 30 punten in 14 beurten.

De eindgemiddelden weerspiegelen de dominantie van Tachoire in deze halve finale, 1.581 voor de winnaar en 1.034 voor de verliezer.
Halve finale Adrien Tachoire-Cédric Melnytschenko 4-2
Adrien Tachoire: 4 sets gewonnen, 1.581 gemiddeld (serie 9)
Cédric Melnytschenko: 2 sets gewonnen, gemiddeld 1.034 (serie 4)

In de finale staat de Franse nummer 1 Jéréemy Bury tegenover de huidige nummer 10 op de nationale ranglijst. De wedstrijd wordt vanavond op de Franse sportzender 'Sport en France' uitgezonden en later in 'Replay' op Kozoom.